Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vařené bílé cizrny, scezené (hmotnost po scezení)
- ½ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 200 gramů kadeřávku, bez stonků, na kousky (10 cm)
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů sušených rajčat
- 20 gramů citrónové šťávy
- 20 gramů červeného vinného octa
- 10 gramů čerstvého koriandru, jen lístky
- 10 gramů čerstvé máty, jen lístky
- 4 jarní cibulky, na kousky (2 cm)
- ½ čajové lžičky chilli omáčky, červené
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Mexický quinoa salát
30 min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Salát z červené řepy
10min