Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pečená rajčata
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 6 větviček čerstvého tymiánu, jen lístky
- 50 gramů olivového oleje
- 400 gramů cherry rajčat, napůl
Ořechové rizoto a dokončení
- 80 gramů vlašských ořechů
- 1 cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže, typu carnaroli nebo arborio
- 800 gramů vody
-
1 ½
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, veganské
lub 1 ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody), veganského - ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
- čerstvý tymián na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Milánské rizoto
30 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min
Arašídová polévka
40 Min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Rizoto s parmazánem
30 min