Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 35 gramů zelené papriky
- 50 gramů žluté cibule
- 35 gramů rajčat, drcených
- 1 stroužek česneku
- 1 čajová lžička dužiny nakládané červené papriky (opcjonalnie)
- 300 gramů brambor, na kostičky (3 x 3 cm)
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 100 - 120 gramů čerstvého tuňáka, na kousky (3 x 3 cm)
- 2 snítky čerstvé petržele
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1111 kJ / 266 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 26.1 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s lososem a koprem
1小时
Koláč s dýní a mletým masem
1 Std. 45 Min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 Min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 godz. 5 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 Std. 30 Min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 Std. 25 Min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1小时 15 分钟
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min