Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů sušených hub
- horká voda, na namočení hub
- 1 ½ litru vody
- 200 gramů vepřového masa, bez kosti, v celku
- 1 čajová lžička soli
- 90 gramů cibule, napůl
- 280 gramů brambor, varného typu B, na kostky
- 200 gramů uzeného masa, v celku
- 300 gramů kysaného zelí, překrájeného na kousky
- 25 gramů vepřového sádla
- 120 gramů klobásy, na kolečka
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2074.2 kJ / 495.8 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1376 mg
Alternatywne przepisy
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 godz. 50 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Gulášová polévka deluxe
2h
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1h 35min
Dršťková polévka
1h
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min