![Sucre glace (200 g) Sucre glace (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C76B1B4E-1A8B-4C50-A9B8-82E457D22BD4/Derivates/75ED7664-B02F-49B2-8064-E3513C7D9BF9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre (blanc, brun ou brun foncé)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1697 kJ / 405 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Sucre glace
5min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Sucre glace (150 g)
5min
Pâte brisée XL
10min
Caramel liquide
25min
Caramel au beurre salé
1ч. 45 мин.
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Cuisson du riz basmati
35 min
Mayonnaise
5min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Cuisson du riz long blanc
35 min