Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de yaourt nature
- 1500 g de lait entier
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 250 g de fraises fraîches
- 100 g de confiture de rhubarbe-vanille maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'eau de rose, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 352.9 kJ / 84.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 84.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes au poulet sauce Alfredo
3 godz. 45 min
Gâteau coton
1h 45min
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1h
Lassis fraise-menthe et sablés vanille
1h 40min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Sous-vide poitrine de bœuf
12 Std. 25 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Boisson végétale à la noisette
12h
Yaourt à la noix de coco
12 godz. 15 min
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Banana split
13h