Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
lub 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
lub 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de ceapă
1j
Supă cremă de ciuperci
20 min
Bărcuțe cu brânză și mentă (Fatayer)
1 godz. 5 min
Frigărui tricolore cu somon
Nessuna valutazione
Pateu țărănesc
48h
Supă cu broccoli și linte roșie
30 min
Lasagna paleo
55 Min
Fasole neagră - rețeta de bază
Nessuna valutazione
Sirop auriu
Nessuna valutazione
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 min
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1j 20 menit
Pierogi cu varză coaptă
2j 30 menit