Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
lub 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
lub 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez în stil asiatic, cu ouă și legume
35 min
Supă de dovleac
35 min
Supă de ceapă
1h
Chutney de merișoare cu rozmarin
45min
Supă cu ciuperci shiitake
35 min
Bavareză de sparanghel
Brak ocen
Pahare cu somon și andive
Brak ocen
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Pateu țărănesc
48 godz.
Zuppa di pesce
40 min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2h 30min
Margarita
10min