Hamburguesas pulled pork con coleslaw en cocción lenta

Hamburguesas pulled pork con coleslaw en cocción lenta

4.7 180 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 unidades

Składniki

Pulled pork
  • 150 g de cebolla en rodajas de 1 cm
  • 1 diente de ajo chafado
  • 450 g de salsa barbacoa
  • 330 g de refresco de cola
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de romero seco desmenuzado (opcjonalnie)
  • 800 g de aguja de cerdo deshuesada, en 4 trozos
Ensalada coleslaw y montaje
  • 200 g de repollo en 4 trozos
    200 g de lombarda, en 4 trozos
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 100 g de manzana en trozos
  • 20 g de cebolleta
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 - 3 cucharadas de mayonesa
  • 6 panes de hamburguesa tostados
  • 6 - 12 hojas de lechuga

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 1353.4 mg
Białko 33.6 g
Kalorie 2541 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 27.1 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...