Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)

Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)

4.7 160 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 unidades

Składniki

Pulled pork
  • de cebolla en rodajas de 1 cm
    150 g
  • diente de ajo chafado
    1
  • de salsa barbacoa
    450 g
  • de refresco de cola
    330 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de romero seco desmenuzado (opcjonalnie)
    1 cucharadita
  • de aguja de cerdo deshuesada, en 4 trozos
    800 g
Ensalada coleslaw y montaje
  • de repollo en 4 trozos
    200 g
    200 g de lombarda, en 4 trozos
  • de zanahoria en trozos
    100 g
  • de manzana en trozos
    100 g
  • de cebolleta
    20 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de mayonesa
    2 - 3 cucharadas
  • panes de hamburguesa tostados
    6
  • hojas de lechuga
    6 - 12

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 607 kcal / 2541 kJ
Białko 33.6 g
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 1353.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...