Boeuf bourguignon en cocción lenta

Boeuf bourguignon en cocción lenta

4.5 169 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    70 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    200 g
  • de zanahoria en rodajas de 5 mm
    100 g
  • diente de ajo
    2
  • de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
    800 g
  • de beicon ahumado en tiras de 5 mm
    120 - 130 g
  • de champiñones frescos en cuartos
    250 g
  • de vino tinto
    250 g
  • de caldo de carne
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • cebollitas francesas pequeñas
    6
  • de tomate concentrado
    1 cucharada
  • hoja de laurel seca
    1
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 468 kcal / 1960 kJ
Białko 34.6 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 754.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...