Urządzenia i Akcesoria
Guarnición de calabacín
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones
Składniki
-
2 dientes de ajo
-
40 g de aceite de oliva virgen extra
-
850 g de calabacín sin pelar y cortado en dados (3 cm x 3 cm)
-
1 cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
2.65 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
6.95 g
Błonnik
1.45 g
Węglowodany
3.22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa de tomate
40 min
Calabacín dorado (200 g)
20 min
Berenjena dorada (400 g)
35 min
Berenjena dorada (200 g)
30 min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Arroz amarillo con pollo
40 min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Huevos cocidos
20 min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Puré de patata
50 min
Coliflor con bechamel
55 min