Quiche de espinacas y feta con pasta filo

Quiche de espinacas y feta con pasta filo

4.6 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • de mantequilla fundida
    50 g
  • de masa filo
    3 láminas
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de hojas de espinaca frescas
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de queso feta
    200 g
  • huevos
    2
  • de crème fraîche
    2 cucharadas
    2 cucharadas de yogur griego
  • de piñones
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 323 kcal / 1348 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 29.4 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...