Quiche de espinacas y feta con pasta filo

Quiche de espinacas y feta con pasta filo

4.6 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 50 g de mantequilla fundida
  • 3 láminas de masa filo
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de hojas de espinaca frescas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de queso feta
  • 2 huevos
  • 2 cucharadas de crème fraîche
    2 cucharadas de yogur griego
  • 30 g de piñones

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 323 kcal / 1348 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 29.4 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...