Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 - 550 gramů květáku romanesco, na růžičky
- 35 - 40 gramů bílého vinného octa
- 20 gramů olivového oleje
- ½ - 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek, na kousky
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička hořčice
- 150 gramů crème fraîche
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 1 jarní cibulka, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hříbkové ragú s houskovými noky
1小时
Květáková kari polévka
45 Min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Orientální bramborový salát
2h
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 Std. 30 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 分钟
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1u. 40min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Vegetariánské chilli
1h 5min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 分钟