Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů salátových brambor, oloupaných, na plátky (3 cm)
- 1 ¾ čajové lžičky soli, plus navíc na dochucení
- 1000 - 1400 gramů vody, plus navíc na ohřátí klobás
- 4 bílé bavorské klobásy
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 1 svazek čerstvé pažitky, najemno nasekané
- 100 gramů majonézy
- 60 gramů láku z okurek
- 30 gramů bílého vinného octa
- 50 gramů zeleninového vývaru
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 2 čajové lžičky hořčice
- ½ svazku červených ředkviček (6-7 ks), na plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Ovocná dobrota se sýrem cottage
2h 10min
Ředkvičková omáčka s křenem
Brak ocen
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2h 20min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1 godz. 5 min
Žampióny plněné listovým špenátem
40min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50 min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15 min
Špekové knedlíky
50min