Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů jehněčího masa, vykostěného, na kousky
- 700 gramů vody
- 4 lilky (cca 600 gramů), podélně rozkrojené
- 200 gramů rýže
- 1 špetka šafránu, mletého
- 4 cibule, napůl
- 100 gramů černých oliv
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky čerstvě umletého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Brak ocen
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1 Std. 15 Min
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40 min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Středomořské máslo
5h 20min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Brak ocen
Muffiny polité jablečno-citrónovou šťávou
55min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Vegetariánské chilli
1h 5min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min