Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 gramů vody
- 15 gramů čerstvého droždí
- 1 špetka cukru
- 400 gramů pšeničné mouky, hladké
- 5 vajec
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 40 gramů olivového oleje, plus extra pro vymazání
- 500 gramů pórku
- 100 gramů slaniny, na plátky
- 500 gramů zakysané smetany
- 1 čajová lžička drceného kmínu
- 1 čajová lžička sušeného tymiánu
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- ¼ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1949 kJ / 466 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 424 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborová bábovka s anglickou slaninou
1h 40min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min
Gratinované brambory
1 godz. 15 min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1h 30min
Kokosové kostky (Lamington)
1 godz. 15 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3h
Cheesecake panda
1h 30min
Irish dalgona coffee
10min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 godz.
Boršč aneb červená polévka
1 godz. 15 min
Quiche se zbytky sýrů a uzenin
40min