Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 100 gramů červené řepy, neoloupané
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 250 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení válu
- 150 gramů másla, nakrájeného na kousky
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 vejce
Náplň
- 230 gramů tvarohu, kozího nebo ovčího
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 vejce
- 2 špetky mletého černého pepře
-
1
polévkovou lžíci čerstvého tymiánu
lub ⅓ polévkové lžíce sušeného tymiánu - 30 gramů piniových oříšků, na ozdobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1058 kJ / 252 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jogurtový cheesecake
8 godz.
Třímlékový dort
3hod. 10min
Sladké křehké těsto
1h 50 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50p
Pastináková polévka s dýní a jablky
45p
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40p
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1 Std. 10 Min
Sezamové pesto
10p
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40p
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50p
Jablečná omáčka
20min