Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Manteca de maní
- 300 g de maní tostado sin sal
Mantecol
- 325 g de maní tostado sin sal
- 60 g de azúcar mascabo
- 2 cucharadas de aceite de coco
- 30 g de manteca de maní
- 1 cucharadita de extracto de vainilla
- 1 pellizco de sal rosada
- Wartości odżywcze
- na 2 unidades
- Kalorie
- 10899 kJ / 2605 kcal
- Białko
- 91 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 209 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Crackers de semillas
50min
Helado de palta y banana
5 Min
Budín de naranja
1 Std.
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55 min
Chipa
30min