Pan alto en proteínas

Pan alto en proteínas

4.5 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
20 rebanadas

Składniki

  • 300 g de lentejas remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
  • 100 g de garbanzos secos remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
  • 100 g de hojuelas de avena
  • 320 g de agua
  • 25 g de psyllium
  • 60 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) y más para cubrir
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de bicarbonato de sodio
  • 10 g de vinagre de sidra
  • 30 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanadas

Sód 182.2 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 530 kJ / 126.7 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...