Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Grissinos
- 280 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de miel
- 40 g de aceite de oliva
- 25 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina
Para revolcar
- 60 g de harina
- 1 cucharada de orégano
- 1 cucharada de ajonjolí
- 1 cucharada de queso parmesano rallado
- 1 cucharada de paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 323 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3h 20min
Glaseado blanco
2 godz.
Pasta choux
2 godz.
Panes al vapor
40 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Bizcocho marmoleado
2 Std. 10 Min
Masa sablé
1h 50 min
Pan pita
1h 40 min
Bizcocho genovés
1h 50 min
Palitos de pan
1 godz. 45 min
Hojaldre rápida
1h 20 min