Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
lub 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45.9 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Chapati sin gluten
30 min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pizza sin gluten
1 Std.
Brownie de chocolate sin gluten
50 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.