Pan sin gluten
TM6

Pan sin gluten

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 2 claras de huevo
  • ¼ cdita de vinagre blanco
  • 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
  • 1 cda de vinagre blanco
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
    lub 40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
1029 kJ / 246.5 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
45.9 g
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy