Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 rebanadas

Składniki

  • 2 claras de huevo
  • ¼ cdita de vinagre blanco
  • 350 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 1 cda de vinagre blanco
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
    40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 8 g
Kalorie 1029 kJ / 246.5 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 45.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...