Gotowanie kaszy bulgur
TM6 TM5

Gotowanie kaszy bulgur

5.0 (108 ocen)

Składniki

  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    lub 10 g oliwy z oliwek
  • 50 - 250 g kaszy bulgur

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1529.2 kJ / 365.2 kcal
Białko
13.2 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
8 g
Sód
776.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy