Gotowanie kaszy bulgur

Gotowanie kaszy bulgur

4.9 124 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g

Składniki

  • wody
    1000 g
  • soli
    1 - 1 ½ łyżeczki
  • oleju
    10 g
    10 g oliwy z oliwek
  • kaszy bulgur
    50 - 250 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 365.2 kcal / 1529.2 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 70 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 776.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...