Gotowanie kaszy bulgur
TM5 TM6

Gotowanie kaszy bulgur

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    lub 10 g oliwy z oliwek
  • 50 - 250 g kaszy bulgur

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
3823 kJ / 913 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
175 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
20 g
Sód
1942 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie