
Urządzenia i Akcesoria
Warzywa gotowane na parze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
800 g
Składniki
-
wody500 g
-
soli¼ - 1 łyżeczka
-
warzyw, mieszanych szybko gotujących się (np. cukinii, papryki, brokułu, kalafiora, pieczarek), pokrojonych na 4 cm kawałki (patrz wskazówka)200 - 800 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
49 kcal /
205 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
398.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska