Bœuf thaï aux oignons et riz basmati

Bœuf thaï aux oignons et riz basmati

3.6 478 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • le jus d'un citron vert
  • 2 c. à soupe de sauce de soja
  • 100 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 bâtons de citronnelle fraîche en rondelles
  • 2 cm de gingembre frais en morceaux
  • 600 g de filet de bœuf en fines lamelles et réservé dans un saladier
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de riz basmati
  • 100 g de pousses d'épinards
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 40 g
Kalorie 2016 kJ / 482 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...