鳳梨雞丁

鳳梨雞丁

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 蠔油
    5 克
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • ,取蔥綠,切段(約2公分)
    15 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 593.6 kcal / 2481.6 kJ
Białko 62.6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 43.7 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 2770.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...