
Urządzenia i Akcesoria
鳳梨雞丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分)250 克
-
米酒30 克
-
醬油30 克
-
蠔油5 克
-
香油½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
嫩薑 ,切絲15 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
鳳梨 ,切塊(約2公分)150 克
-
蔥 ,取蔥綠,切段(約2公分)15 克
-
味醂1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水1 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
593.6 kcal /
2481.6 kJ
Białko
62.6 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
43.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
2770.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan