Urządzenia i Akcesoria
Pastel de bolas con levadura
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 porciones
Składniki
-
100 g de azúcar morena
-
50 g de nueces
Masa
-
220 g de agua
-
10 g de azúcar
-
11 g de levadura seca instantánea
-
450 g de harina de trigo
-
30 g aceite
Armado
-
160 g de mermelada de zarzamora
-
75 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 12 porciones
Sód
96 mg
Białko
62 g
Kalorie
13486 kJ /
3211 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
584 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA JUDÍA
22 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pasta para galletas
1 godz.
Pan de elote
2 godz.
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 godz. 30 min
Pastel de cajeta
1 godz. 10 min
'Buñuelos' de papa sin gluten
25 min
Pan de elote
1 godz.
Mantenconchas
3 godz. 15 min
Galletas con chocolate y café
30 min
Costillas teriyaki
1 godz. 30 min
Adobo al pastor
10 min
Yakimeshi vegetariano
35 min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.