![Pastel de caramelo y brownie Pastel de caramelo y brownie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6B15045-EE1B-44E7-A814-30553A7B7D5A/Derivates/910D3279-5083-4CA5-B158-08D548C6CF46.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 60 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de azúcar refinada
- 8 huevos
- 170 g de harina para hot cakes
- 80 g de cocoa en polvo
- 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
- 100 g de caramelo líquido
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 cucharadita de sal marina, al gusto
- 680 g de crema (min 30% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mazapanes de cacahuate
35min
Blondies
35min
Red velvet
1ч. 30 мин.
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Betún de queso crema
5 min
Brownies a la Mexicana
40min
Pastel arcoiris
2h
Red Velvet
1h 20min
Barra de pan con formaggio
35min
Pay de limón express
15min
Betún de chocolate
10 min
Roles de canela con glaseado
2ч. 30 мин.