Pan de frutas y frutos secos

Pan de frutas y frutos secos

4.7 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
20 rebanadas

Składniki

  • de agua (ver sugerencia)
    250 - 280 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    15 g
  • de miel
    30 g
    30 g de azúcar moreno
  • de harina de fuerza
    250 g
  • de harina integral de trigo
    250 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    20 g
  • de avellanas
    20 g
  • de nueces en mitades
    20 g
  • de frutas secas variadas (arándanos, ciruelas pasas, higos, albaricoques, manzanas), en trozos
    80 g
  • de sal
    ½ cucharadita

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 125 kcal / 523 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 40 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...