Pan de frutas y frutos secos

Pan de frutas y frutos secos

4.7 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
20 rebanadas

Składniki

  • 250 - 280 g de agua (ver sugerencia)
  • 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 30 g de miel
    30 g de azúcar moreno
  • 250 g de harina de fuerza
  • 250 g de harina integral de trigo
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 20 g de avellanas
  • 20 g de nueces en mitades
  • 80 g de frutas secas variadas (arándanos, ciruelas pasas, higos, albaricoques, manzanas), en trozos
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 40 mg
Białko 3 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...