![Faire sauter 400 g de poires Faire sauter 400 g de poires](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A51D5FBE-57F0-4413-8847-CE5414520FD8/Derivates/BDD7C6B9-FF84-444F-B6EF-5B87D7A26EF5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires (à chair ferme, type Corella, Williams), coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 569.5 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 200 g d'oignons
25 dk
Faire sauter 400 g de pommes
15 分钟
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 分钟
Faire sauter 200 g de poires
15 分钟
Caraméliser 200 g d'oignons
40 分钟
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g de courgettes
20 分钟
Faire sauter 200 g de pommes
15 分钟
Faire sauter 200 g de poivrons
20 分钟
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 分钟
Faire sauter un mélange de légumes
30 Min