Faire sauter un mélange de légumes

Faire sauter un mélange de légumes

4.8 257 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 25 g d'huile végétale
    25 g d'huile d'olive
  • 200 g de poivron coupé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
  • 100 g d'oignon rouge coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
  • 150 g de carotte détaillée en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 73.8 mg
Białko 11.7 g
Kalorie 1710.8 kJ / 408.9 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 28.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 75.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...