Faire sauter un mélange de légumes

Faire sauter un mélange de légumes

4.8 229 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    25 g
    25 g d'huile d'olive
  • de poivron coupé en lanières (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
    200 g
  • d'oignon rouge coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
    100 g
  • de carotte détaillée en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 408.9 kcal / 1710.8 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 75.9 g
Błonnik 28.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 73.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...