Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
TM6

Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons

4.8 ( 104 oceny )

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de poivron rouge coupé en morceaux (2 cm)
  • 170 g d'oignons jaunes coupés en quartiers

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
278 kcal / 1166 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy