![Faire sauter du chorizo Faire sauter du chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f35cf578-411f-4786-a0a3-9db394e62788/Derivates/3f397cf2-7cc6-426a-b4c3-6fb85d829094.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chorizo, coupé en tranches (0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3027 kJ / 722 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1300 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 dk
Faire sauter des oignons avec du piment
20 dk
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 dk
Faire sauter 200 g de pommes
15 dk
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Rissoler lardons et champignons
20 dk
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15 dk
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 dk
Rissoler des oignons
20 dk
Faire sauter 400 g de pommes
15 dk