Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chorizo, coupé en tranches (0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3027 kJ / 722 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1300 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min