Urządzenia i Akcesoria
Bombardino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
7 porzioni
Składniki
Panna montata
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
-
60 g di Marsala
-
60 g di vino bianco
-
6 tuorli
-
120 g di zucchero
-
70 g di brandy
-
cioccolato fondente in scaglie
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
199.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1570.3 kJ /
375.3 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® pasticciere
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zabaione
15 min
Zabaione (TM6)
15 min
Zabaione allo spumante
15 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Pink velvet cake
7 godz. 20 min
Primo sale
13 godz. 30 min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 godz.
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 godz.
Scotch pie
3 godz.
Alberello di cioccolato
10 godz.
Torta di pere
9 godz.