Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Sód
- 199.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake raw alle fragole
6 godz. 50 min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30min
Meloncello
96 Std.
Zabaione (TM6)
15min
Tiramisù da bere
10 min
Ananas sottovuoto
1h 15 min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 min
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2h
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min