Menú: Espárragos verdes con arroz y sabayón de limón. Espuma de frutos rojos

Menú: Espárragos verdes con arroz y sabayón de limón. Espuma de frutos rojos

4.5 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa
  • 30 g de queso parmesano
  • 1200 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
  • 300 g de arroz basmati
Espuma de frutos rojos
  • 140 g de azúcar
  • 500 g de frutos rojos congelados variados
  • 10 - 30 g de zumo de limón
  • 1 clara de huevo
Sabayón de limón
  • 120 g de caldo de verduras
  • 4 yemas de huevo
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 10 g de zumo de limón
  • aceite de oliva virgen extra para regar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 916 mg
Białko 15 g
Kalorie 2580 kJ / 616 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...