Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème coco-citron vert
- 100 g de sirop d'agave
- 200 g de lait de coco
- 15 g d'huile de noix de coco
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de lait de riz
- 1 c. à café d'agar-agar
- 15 g de fécule de maïs
La pâte sablée sans gluten
- 75 g de noix de coco râpée
- 40 g d'huile de noix de coco
- 160 g de crème de riz en poudre
- 20 g de sucre de fleur de coco
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de fraises
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 10610 kJ / 2538 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 278 g
- Tłuszcz
- 149 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15 min.
Burger sans gluten
3 Std.
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Beurre de noix de coco
5min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Charlotte aux poires sans gluten
7h 15min
Pâte à choux sans gluten
20min
Crème caramel au tofu soyeux
2 Std. 25 Min
Entremets chocolat noisette
2h 30min