Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 600 g de boisson végétale à l'amande
- 50 g de purée d'amande
- 50 g de sucre en poudre
- 1 pincée de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1034 kJ / 246 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35min
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15min
Lait d'or
10min
Gaufres vegan à la purée de noisette
40min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2h 15 min.
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Pancakes au son d'avoine
12 godz.
Crêpes sans lactose à la confiture
1h
Crème au chocolat sans lactose
12 godz.
Smoothie à la spiruline
5min
Smoothie carotte-noix de coco
15min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min