Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine fleur
- 1 c. à café de sel
- 200 g de fromage
- 200 g de jambon, en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour badigeonner
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Croûtes au fromage au four
35min
Gratin de l’armailli
50min
Salade de cornettes
30min
Rösti bernois
40min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Sirop de thé froid
25 Min
Salade de cervelas au fromage
10 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Croissants au jambon
35min
Tresse bernoise
1h 45min