Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 550 g de azúcar glass, de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
- 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa), (aprox. ⅓ de cdita)
- 200 g de chocolate amargo
- 90 g de miel de maíz
- 10 g de manteca vegetal, de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
- 25 g de glicerina
- 5 g de esencia de almendra
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13692 kJ / 3260 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 704 g
- Tłuszcz
- 102 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 241 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chileatole
55 Min
Souflé de frutos rojos
1 Std. 10 Min
Chocolate con leche rallado grueso (150-200 g)
5min
Rugelach
4 Std.
Trufas de chocolate
3sa
Ganache de chocolate
45 Min
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Margarita Frozen de Arándano
5min
Besos de dama
1u.
Pan de muerto con cítricos
1 Std. 40 Min
Tradicional barbacoa hidalguense
3sa
Granos de cereal molidos (100 g)
5min