Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 50 g de chocolate blanco, en trozos
- 250 g de chocolate oaxaqueño, en trozos
- 450 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- fruta, para acompañar (plátano y fresa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de mango
15 Min
Sandwiches de pesto de espinaca
1sa 55 dk
Mi Paris Brest
1 godz. 30 min
Mousse de chocolate con leche
3h
Helado de chocolate
12h
Strata de champiñon y lomo canadiense
1h
Cup-cakes de cactus
45 min
Sangrita
5min
Pastel de moras y crema
2h 15min
Helado de chocolate
8h 30min
Salmón con risotto de hinojo
25 min
Fondue de chocolate
10min