Urządzenia i Akcesoria
Scalogno insaporito (250 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
10 g di olio di oliva10 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di burro
-
250 g di scalogni puliti e a metà per il lungo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Porro insaporito (80 g)
15 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 min
Scalogno brunito (250 g)
25 min
Scalogno insaporito (350 g)
25 min
Cipolle e aglio dorati
20 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 min
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min