Wersje kompatybilne
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 30 g di sale
- 1 cucchiaio di grani di pepe nero
- 3 foglie di alloro secche
- 2 bustine di infuso di tè nero
- 1000 g costine di maiale
- 200 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di sale
-
400
g di verdure miste a pezzi (circa 2-3 cm) es. broccoli, cavolfiori, pak choi, cavolini di Bruxelles
lub 400 g di verdure miste surgelate - 3 cucchiaini di amido di mais (maizena) stemperati in 3 cucchiai d'acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3770.1 kJ / 901.1 kcal
- Białko
- 54.3 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 41.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 3938.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Straccetti di pollo con patate e carote
40min
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Pollo e insalata tiepida di patate (TM6)
55 Min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 godz. 30 min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Liquore alle pere
384 Std.
Insalata di pollo e avocado
30 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40min
Riso al curry e pollo
40min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4sa 30 dk
Patate pelate (TM6)
5 Min