Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore

Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore

4.5 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 100 g zucchero
  • 30 g di sale
  • 1 cucchiaio di grani di pepe nero
  • 3 foglie di alloro secche
  • 2 bustine di infuso di tè nero
  • 1000 g costine di maiale
  • 200 g di riso basmati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 400 g di verdure miste a pezzi (circa 2-3 cm) es. broccoli, cavolfiori, pak choi, cavolini di Bruxelles
    400 g di verdure miste surgelate
  • 3 cucchiaini di amido di mais (maizena) stemperati in 3 cucchiai d'acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3938.1 mg
Białko 54.3 g
Kalorie 3770.1 kJ / 901.1 kcal
Tłuszcz 41.6 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Węglowodany 77.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...