Urządzenia i Akcesoria
Peperonata sottovuoto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni
Składniki
-
300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
-
100 g di cipolle a listarelle
-
2 spicchi di aglio a metà
-
40 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
-
2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (opcjonalnie)
-
2 pizzichi di sale
-
1600 g di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
794.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
947.5 kJ /
226.5 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Porro insaporito (80 g)
15 Min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Peperonata (TM6)
45 Min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 Std.
Ratatouille di verdure sottovuoto
1 Std.
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Verdure miste insaporite
30 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min