Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (opcjonalnie)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 794.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Yogurt
12 godz.
Caponata (TM6)
1h 30min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4 godz. 30 min
Scalogno brunito (250 g)
25min
Peperonata (TM6)
45 min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min