
Urządzenia i Akcesoria
Soufflé au fromage express
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de beurre coupé en morceaux et un peu pour les moules50 g
-
de farine de blé et un peu pour les moules60 g
-
de gruyère coupé en morceaux150 g
-
œufs4
-
de lait300 g
-
de noix de muscade fraîchement râpée à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479 kcal /
1990 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CHEESY
10 Przepisów
Francja
Francja

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada