Urządzenia i Akcesoria
Foie gras de canard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions
Składniki
-
de foie gras de canard cru500 - 600 g
-
de cognac4 c. à soupe
-
de sel2 c. à café
-
de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts2 pincée
-
d'eau800 g
-
de glaçons et une grande quantité d'eau froide300 - 400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
146.4 kcal /
612.3 kJ
Białko
17.2 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
3.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
912.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

J'ai toujours une place à table pour mes proches
36 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada