Canard à la bière

Canard à la bière

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile neutre
    10 g
  • de gingembre, frais coupé en lamelles
    10 g
  • gousses d'ail
    3
  • étoile de badiane
    1
  • de piment rouge sec
    2
  • de cuisses de canard en morceaux, (voir conseil)
    800 g
  • de sauce de soja épaisse (ou foncée) (voir conseil)
    15 g
  • de sauce de soja légère claire
    30 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre
    2 c. à café
  • de bière (bière blanche p. ex.)
    300 g
  • de poireaux coupé en rondelles obliques (3-4 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 579 kcal / 2424 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...