Kimchi Sauce

Kimchi Sauce

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 jars

Składniki

  • glutinous rice flour
    40 g
  • water
    400 g
  • sugar
    20 g
  • Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters
    400 g
  • garlic cloves
    50 g
  • fresh ginger
    10 g
  • yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
    110 g
  • chilli flakes
    70 g
  • Korean fish sauce
    4 tbsp
  • Korean fermented shrimp (saeujeot)
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 jar

Sód 1904 mg
Białko 6 g
Kalorie 787 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...