Kimchi Sauce
TM6

Kimchi Sauce

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g glutinous rice flour
  • 400 g water
  • 20 g sugar
  • 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
  • 50 g garlic cloves
  • 10 g fresh ginger
  • 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
  • 70 g chilli flakes
  • 4 tbsp Korean fish sauce
  • 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)

Wartości odżywcze
na 1 jar
Kalorie
787 kJ / 188 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
8 g
Sód
1904 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy