Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 jars
Składniki
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1904 mg
Białko
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Pongteh
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Bee Hive Cake
2 godz. 50 min
Kimchi Sauce
20 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Homemade Pandan Kaya
55 min