Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 jars
Składniki
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1904 mg
Białko
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Sambal Belacan
10 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Potato Buns
3 godz.
Tom Yum Paste
45 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Killer Toast
2 godz.
Wholemeal Mantou
1 godz.