Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 jars
Składniki
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1904 mg
Białko
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Homemade Soy Milk
35 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.
Kimchi Sauce
20 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.