Ternera en salsa con glaseado en cocción lenta

Ternera en salsa con glaseado en cocción lenta

4.6 96 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
4 raciones

Składniki

  • 90 g de aceite de oliva
  • 4 dientes de ajo en mitades
  • 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 50 g de vino tinto
  • 140 g de caldo de carne
  • 3 pellizcos de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 40 g de kétchup
  • 40 g de salsa teriyaki
  • 40 g de miel
  • 2 ramitas de romero fresco
  • 500 g de agua
  • 600 g de patatas en trozos 3-4 cm
  • 50 g de leche
  • 50 g de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1464.5 mg
Białko 57 g
Kalorie 3254 kJ / 778 kcal
Tłuszcz 41.5 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Węglowodany 44.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...