![Tallarines trufados a la carbonara Tallarines trufados a la carbonara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8ABD7E7-B9BA-46A6-9919-7F9ABA6F65C7/Derivates/4ca92950-ef71-4192-b1ff-7a4f6e57b75e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cebolla
- 35 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de dados de beicon
- 200 g de nata
- 20 g de trufa negra fresca
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tallarines
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1734 kJ / 415 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 870.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetis a la carbonara
25min
Salsa a la pimienta
20min
Migas con pimientos de Padrón
30min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Espaguetis carbonara XXL
40min
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Makarounes tis kassou (Macarrones con cebolla caramelizada) - Grecia
1h
Macarrones carbonara con cerveza
20min
Salsa de queso azul
10min
Gambas al ajillo
15min
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45min
Pasta con champiñones y nata
30min