Pulpo a feira con cachelos

Pulpo a feira con cachelos

4.7 116 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 raciones

Składniki

  • de pulpo congelado crudo (descongelado)
    1200 - 1300 g
  • de agua
    1000 g
  • cebolla en dos trozos
    ½
  • hoja de laurel seca (opcjonalnie)
    1
  • de patatas en rodajas de aprox. 1 cm
    500 g
  • de sal gorda
    1 - 2 pellizcos
  • de aceite de oliva virgen extra
    2 - 3 chorritos
  • de pimentón dulce
    ½ cucharadita
    ½ cucharadita de pimentón picante

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 342 kcal / 1433 kJ
Białko 51.3 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...