Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte

Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte

4.6 148 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 - 3 cucharadas de harina
  • 1000 g de rabo de ternera en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de cebolla roja en cuartos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de vino tinto
  • 50 g de tomate triturado en conserva
  • 800 g de caldo de carne
  • 600 g de patatas ratte en trozos de aprox. 3 cm
  • 200 g de leche
  • 150 g de mantequilla en trozos de 2 cm
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 613.1 mg
Białko 18.2 g
Kalorie 6347 kJ / 1518 kcal
Tłuszcz 149 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 63 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...