Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte

Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte

4.6 143 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

  • de sal
    2 cucharaditas
  • de harina
    2 - 3 cucharadas
  • de rabo de ternera en trozos
    1000 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de cebolla roja en cuartos
    300 g
  • de puerro en trozos
    100 g
  • dientes de ajo
    2
  • de vino tinto
    100 g
  • de tomate triturado en conserva
    50 g
  • de caldo de carne
    800 g
  • de patatas ratte en trozos de aprox. 3 cm
    600 g
  • de leche
    200 g
  • de mantequilla en trozos de 2 cm
    150 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1518 kcal / 6347 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 149 g
Węglowodany 24.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 63 g
Sód 613.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...